Éttermi asztal tisztítása

Önnel előfordult már, hogy egy takarító, miután befejezte a munkát, a felület még csíkos vagy maszatos maradt?

Ez azért lehet mert vagy a törlőkendője vagy pedig a víz koszos. Így valójában a szennyeződést az asztalról nem felszedi, hanem azt elkeni. Ezáltal körkörös csíkok és foltok maradnak. Látható, hogy dolgozott vele, de ténylegesen nem az a cél, hogy látszódjon a munka, hanem hogy szép tiszta végeredményt kapjunk. Azt kell elérni, hogy az asztal, mikor letöröljük, szép homogén, csík- és foltmentes legyen.

Ennek érdekében nem elég csak szimplán áttörölni egy vizes kendővel vagy valamilyen bútorápolóval, hanem a még szárazzal is szükséges átmenni rajta. Ezzel visszaszedjük a megmaradt tisztítószert, maradvány vizet és így már garantált a jó minőség, a szép, egyenletesen tiszta felület!

Most egy étteremről van szó, ahová leginkább éjszaka járunk takarítani. A felszolgáló napközben minden vendég után becsületesen letörölte az asztalt, de idő vagy tudás híján az sajnos minden esetben csíkos maradt. Így a szorgalmas pincérek éjszakára mindig hagytak nekünk munkát az egyéb teendőink mellé. :)

forrás:
http://makulatlan.hu